sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Desucon 2015 - ECC ja OMG

Moikkelis kaikille!

Tampere kupliista en jaksa enää päivittää sillä Desucon pukkaa vielä niin kovaa päälle että huh!
Valitettavasti en päässyt käymään sen koommin missään ohjelmassa sillä lauantainen ECC- karsinta ja photoshoot vei kaiken ajan siltä päivältä. Sunnuntai menikin ihan hengailumerkeissä ja pelihuoneessa siihen asti, kunnes oli jo päättäreiden aika.

ECC -karsinnat
oma esitys 23:00 -->

Mutta siis, osallistuin tosiaan tämän vuoden ECC- karsintoihin Agent Batanga cossilla Guild Wars kakkosesta ja 2. sijahan sieltä tupsahti :D Olen aivan älyttömän tyytyväinen siihen ja suoraan sanottuna karsinnat eivät olisi voineet mennä paremmin, sillä puku on täysin alusta loppuun suunnittelusta ja skitin luomisesta valmiiksi asti tehty hieman alle kolmessa kuukaudessa. Siinä ajassa en nykyisillä taidoillani olisi pystynyt tekemään cossia yhtään sen paremmin.

Karsinta -päivä oli yksi hektisimmistä kisakokemuksistani. Kävimme jo perjantaina viemässä lavasteet bäkkärille mutta vasta lauantaina pääsimme varsinaisesti kokoamaan niitä. Olin jättänyt cossinkin sinne sillä itse sen päälle pukemisessa ei nokka tuhise kuin ehkä vartin verran ja maskeeraukset olin saanut tehtyä jo hotellilla. Bäkkärille päästyämme oli tunti aikaa saada lavasteet pystyyn ja puku päälle  mikä ei meinannutkaan oikein riittää mihinkään, joten onneksi cosplaymammat olivat todella innokkaita auttamaan niin homman sai tehtyä nopeasti.

Tuomarointi meni hyvin vaikkakin hieman jänskätti kun pukua katsottiin todella läheltä, sillä tiesin jo itsekin että siinä on joissakin kohdissa sauma heittoja yms. pikkuvikoja. Itselleni jäi kuitenkin tuomaroinnista tosi hyvä mieli sillä tiesin, että olin puvun kanssa tehnyt parhaani. Kerroin jo siinä kohtaa muutaman seikan minkä olisin tehnyt paremmin sen kanssa jos aikaa olisi ollut enemmän.

Tuomaroinnin jälkeen siirryttiin lava- harjoituksiin joista ensimmäinen otos meni täysin päin persustaa. Tosin en ihmettele tätä lainkaan sillä se oli ensimmäinen kerta kun harjoittelin esityksen kunnolla kokonaisuudessaan. Pystyn kylläkin todella hyvin opettelemaan esim. tanssien liikkeitä pelkästään käymällä niitä läpi päässä joten sinänsä en ollut stressannut asiasta sen koommin (Alisan NCC skittiäkään en paljoa kokonaisena harjoitellut muuta kuin päässäni ja kävin tärkimmät liikkeet musiikin tahdissa läpi (otan nämä asiat oikeasti tosissani, mutta esitysten läpikäyminen vain päässä on välillä tarpeeksi minulle)). Siinä vaiheessa kuitenkin alkoi vähän ahdistamaan kun harkoissa olka härpäkkeeni päättivät että "LOL, ET SÄ NYT KASAS VOI PYSYÄ" ja lähtivät täysin omille teilleen pitkin lavaa. Vedin harkat ilman niitä ja toinen kerta meni jo huomattavasti paremmin. Ohjaaja- Mirolta tuli todella hyviä kommentteja jotka painoin päähäni itse varsinaista kisaa varten :D Liimasimme kuumaliimalla olkaimet kiinni harkkojen jälkeen ja ne pysyivätkin koko päivän kiltisti paikoillaan (vaikkakin eivät olleet enää yhtä siistissä jamassa...).

Esitykseni kisassa meni juuri niin kuin toivoinkin ja heti sen lopussa sermin taakse juostessa sanoin lava-avustajalleni, että "tä meni täydellisesti!" Ja kun toinen sija julkistettiin ilmeeni oli kuulemma "kuin yksi maailma olisi loppunut ja toinen heti sen perään alkanut", en itsekään keksi mitään sen parempaa kuvausta hämmennykselleni. Ja koska en voinut kunnolla piilareiden takia itkeä oli pidäteltävä aivan sikana etten olisi kuin kävelevä vesiputous (pari tippaa siinä nyt tuli linssiin mutta voi voi :'D ). Oli vielä pakko antaa lavalla muutama awkward hali koska oli halatattava jotakuta argh! Koko tilanne tuli muutenkin kuin puun takaa joten olin hieman "eksyksissä" siinä kohtaa :'D

no se oli kyllä aika kirjaimellisesti tämä...

Kaiken kaikkiaan Desu oli jälleen tänä vuonna onnistunut :3

Teen vielä tiivistetyn jälkikäteis WIP- postauksen Batangasta, kunhan saan väsättyä jotakin järkevää kasaan :3

-Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti