sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tönköt jalat ja laihat kädet.... Pukusuunnitelmia!

Nyt on pakko tälläinen pieni pikapikainen päivitys tehtävä sillä cossilistalle on juuri saapunut sellainen cossi mitä en oikeastaan koskaan ajatellut tekeväni:Agent Batanga Guild Wars kakkosesta!
Tämä on tehtävä! Niin pieni ja söpö uguu prosent %9001!%. Itse puvussa ei niinkään ole mitään tekemisen kannalta uutta, haastetta ihan mukava määrä kylläkin mutta maskeerauksen puolesta ja mittasuhteiden osalta tämä tulee olemaan mutkikkain mitä olen tehnyt. Nenää ja poskia täytyy lateksilla lähteä muokkaamaan ja vihreät screla- piilarit pitää hankkia. Ja korvat :3 Ja sitten vielä tällainen mitä tuskin monessa normi cossissa kukaan lähtee tekemään, että lantio ja jalat pitää oikeasti olla paksut ja tönkön näköiset niinkuin Asura rotuisilla hahmoilla kaikilla on.

Semmosta notta! Tämän vuoden cossi suunnitelmat tulevat Last of Usin Ellien lisäksi kutakuinkin olemaan Megurine Luka V4x Vocaloid 4'sta, Agent Batanga GW kakkosesta ja Jora GW ykkösestä. WIP päivityksiä ja HC coneilua ja kisailua varmasti luvassa!

-Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti