keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Frosti ja tuomarointia häh? ja mitäs vielä...

Frostista on mennyt jo ikuisuus ja Yukistakin päivitin vain kisapäivityksen ja tuskin tulen tekemään varsinaista conipäivitystä sillä se jäi NCC karsintojen takia aika lyhyeksi ja Eir cossista olen saanut hirveästi kehuja kiitos kaikille jotka ovat kehuneet ja ennenkaikkea tukeneet!

Eli hei kaikille!

Frosti oli ja meni ja minä tälleen tyylikkäästi  kuukauden myöhässä päivittelen asiasta tänne blogin puolelle. Johtunee suurimmaksi osaksi siitä, että melkeinpä ainoa syy miksi Frostiin menin tänä vuonna oli tuomaripesti hall cosplay kisassa joten itse conista ei ole paljon kerrottavaa.

Hall cosplay-kisan tuomaroimisesta voin sanoa sen verran, että jännitin sitä jonkin verran mutta homma oli onneksi järjestetty niin hyvin että me jotka emme toisiamme tunteneet saimme tutustua toisiimme ja se lievitti jännitystä pikkasen. kyllä tuomaritkin jännittää sitä tilannetta hei!. Loppujen lopuksi juttua riitti niin paljon että Ilona tuli tuomarointitilan (miksi sitä nyt kutsuisi?) ovelle pariin otteeseen ihmettelemään että mitäs me siellä vielä tehdään kun ensimmäiset kisaajat eivät ole tulossa tuomarointiin vielä ikuisuuksiin. Sitä rupattelua vaan riitti siitä sun tästä :D. Omasta mielestäni tuomaroiminen meni todella sujuvasti ja muutama kisaaja tuli jopa pyytämään palautetta kisan jälkeen mikä on oikeasti hyvä homma. Ja jos joku kisaajista nyt tätä lukee niin minulta voi myös vapaasti kysäistä tuomaripalautetta suoraan sähköpostilla joka löytynee blogger profiilistani :)


Cosseja pyörittelin ympäri ämpäri että mitä ihmettä sitä laittaisi viikonloppuna päälle. Halusin tehdä jotain yksinkertaista mutta kaunista ja sellaista jossa olisi suht helppo liikkua jos tuomaroinnin aikana päätänkin lähteä hiplaamaan jonkun kisaajan pukua (en sillä tavalla). Muistin että viime vuoden Traconiin olin suunnitellut tekeväni Nezumin sarjasta No.6 mutta peuukin vuoksi se jäi tekemättä. Jotenkin päädyin tekemään herrasta tämän hieman naisellisemman version Frostin Lauantaille.


 
ZeroChanista repästy kuva hahmon hahmosta Eve Opheliasta. Ei ole noin paljon kangasta ja puvussa ei ole vöitä :D

Sunnuntai meni ihan hengailu meiningeissä, Aamupäivälle olin varannut shootti ajan sillä sunnuntai cossistani halusin kunnon kuvia mutta peruutin sen sillä en jaksanutkaan laittaa cossia päälle... Tein Haruhi Suzumiyan sarjasta Melancholy of Haruhi Suzumiya Koulutyttö-pukuja jeeee! sillä hahmo on ollut cossi-listalla sellaisella on off meiningillä ja koska Nezumi valmistui jo kuukausi ennen conia ja alkoi käydä aika pitkäksi päätin väkertää Haruhin viikossa Frostiin vaikka en sitä sitten pukenutkaan päälleni. Koska kummastakaan viikonlopun cossista ei ole ainuttakaan kunnon kuvaa aion keväämmällä pitää shootin molemmista ja toivon mukaan myös cossaan Haruhia jossakin tulevassa conissa :)

Pukuja olen suunnitellut vuoden varrelle jonkin verran mutta tällä hetkellä vain pari on varmaa tapausta ja ne lisään tuonne tekolistalla/suunnitteilla sivulle tässä kunhan kerkiän/jaksan. Tampere kupliiseen olen tulossa Last of Us pelin Ellienä ja koska pari kuukautta sitten ajattelin että "maaliskuun loppu, kai sillon vielä vähän lunta jossain on" mutta eheeei Ellie menee nyt sitten talvivaatteissa vaikka on kevät. Ennen Kupliita yritän saada itsestäni vielä sen verran irti, että kirjoittelen Eirin jousesta vielä jonkinmoisen wip- päivityksen. :3

-HelluEi kommentteja:

Lähetä kommentti