tiistai 18. helmikuuta 2014

Ei ne olleet pikkuhousut!! siis NCC-karsinnat ja Frosti14

Frosti tuli ja Frosti meni ja edelleen on hieman epätodellinen fiilis. Kakkos-sija NCC-karsinnoista WUT!? Olen edelleen ymmälläni sijoituksesta ja lavalla palkintoa vastaanottaessani se sekava olotila taisi näkyä liiankin hyvin niinmitespäinmätätätuomaria- nyttässäkiitänkättelenhalaanvaihalaankoollenkaan. Huh! Mutta tosiaan. Frosti oli aivan ihana. Fiilis oli korkealla koko viikonlopun vaikka väsyneenä koko coni menikin. Perjantain harjoituksissa ja lauantaina ennen kisaa oli adrenaliinininninni taso aikas korkealla joten sillä sitten pärjättiin.

Perjantai

Junalla matkustin uljaan kantojuhtani(miehekkeeni) +kaverin ja tämän miehekkeen kanssa Turusta Lahteen. Kantamista tosiaan riitti sillä sermit menivät, no, miten pieneksi sermit nyt menevät. Ompelin pari päivää ennen conia pikaisesti kantopussukan niille jotta olisivat helpompi kuljettaa mikä toimi itseasiassa erittäin hyvin. Muut tavarat menivätkin matkalaukussa ja muovipussissa :D

Sibeliustalolle päästyä mentiin vaihtamaan liput ja tämän jälkeen juostiin bäkkärille. Perjantain harjoitukset olivat todella hyvä järjestely, sillä itselläni ainakin ne tulivat tarpeeseen mm valojen ja proppi hääräämisen puolesta. En tiedä mitä lauantain kisasta olisi tullut ilman perjantain harkkoja. Harjoitusten jälkeen ehdittiin vielä ohjelmaan D tarkoittaa Drift eli Initial D-sarjaa käsittelevään paneeliin. Kyllä, fanitan tätä autoanimea joka ei etene juonen puolesta yhtään mihinkään, missä hahmodesign ensimmäisessä 2 tuotantokaudessa on jotain aivan jäätävää ja jossa AUTOT ovat pääosassa. Bensaa kiitos! Tämän jälkeen myöhäisillan Hese ja unten maille.

Lauantai

Kuulin kisan jälkeen, että se esityksessä sermin takaa lentänyt härdelli näytti pikkuhousuilta. SE MIKÄ SIELTÄ SERMIEN TAKAA LENSI OLI KAULUS! :'D

Tuo valkoinen härpäke tuossa jossa on ruusu :'D

No, ei sen puoleen. K18-con, kun kerrankin vähissä vaatteissa saisi hyppiä...
Öhöm, siis....Päivä pyöri NCC-karsintojen, myyntipöytien ja iltabileiden ympärillä (ja etsiessä toimivaa Otto-automaattia).
NCC-karsinta oli aivan mahtava. Tuomarit olivat todella mukavavia ja tuomarointi meni kaiken kaikkiaan hyvin. Sain sanottua kaiken mitä halusinkin ja kisan jälkeen tuli vielä lisää juteltua :). 
Toiseksi sijoittuminen karsinnoissa tuli joissain määrin yllätyksenä (en odottanut sijoittuvani ollenkaan). Myönnän että olin panostanut pukuun ja esitykseen todella paljon ja tällä kertaa lähdin oikein kisaamaan enkä vain kokemusta keräämään, ja tietenkin toivoin sijoittuvani, mutta toinen sija!? Vieläkään se ei oikein ole uponnut meikäläiseen. Ensimmäinen cosplay palkintoni ikinä ja vieläpä NCC-karsinnoista. Ja kun pitkästä aikaa pääsi taas lavalle pyörähtelemään, no, sitä tunnetta ei voita mikään. Kaikki se aika ja vaiva minkä on puvun eteen nähnyt huipentuu siinä vaiheessa kun pääsee lavalle. Kaikki muut asiat  unohtuu täysin kun saa oikeasti tuoda sen esittämänsä hahmon eloon. Kiitos kaikille jotka kannustivat! Sanat eivät riitä kuvaamaan miten onnellinen olen sijoittautumisesta! Tässä vielä linkki tuubiin josta löytää koko NCC-karsinnan. Päiville sekä muille Suomen NCC tiimin jäsenille tsemppiä Ruotsiin Närconiin! :)

Sunnuntai

Sunnuntaina ilmestyin conipaikalle pääasiassa vain Photoshoottia varten (ja kun sitä käteistä vihdoin oli saatu niin suunnattiin uudestaan myyntipöydille). Suurin osa kuvista onnistui mielestäni aika hyvin ja tässä niistä muutamat suosikit :)Photoshoot kuvat: (C)Tapio Matikainen

Ja se K18 seikka...  En osaa tähän nyt oikein kunnolla ottaa kantaa mutta sanotaan sen verran, että K18 conissa oli sekä hyvät että huonot puolensa, riippuen tietenkin miltä laidalta asiaa katsoo. Hyvät erittäin lyhyesti; oli tilaa liikkua, ohjelmassa keskityttiin syvällisemmin eri aihealueisiin ja oli aikuista seuraa ja tämän vuoksi ehkä sitä maalaisjärkeäkin löytyi kävijöiltä hieman enemmän, kulkuväyliä ei tukittu, kuvat otettiin hieman sivummalla, ei tönitty, varottiin niitä joilla on suuret propit ja ennen kaikkea niillä joilla oli suuret propit varoivat muita. Nyt siis ei saa yleistää, suurin osa conien alaikäisistä käyttäytyy asiallisesti ja se on tullut huomattua, mutta aina löytyy se pieni prosentti.
Huonot taas; monelta jäi varmasti kauan odotettu coni väliin ikärajan takia... ja...anteeksi nyt mutta itse en näe tässä yhdessä järjestetyssä k18 conissa hirveästi huonoa. Ymmärrän, että se harmittaa joitakin suuresti, mutta jos anime, manga, japanilainen kulttuuri tai cosplay tai kaikki nämä yhdessä ovat oikeasti tärkeitä harrastuksia, niin yksi välistä jäänyt coni ei mielestäni hirveästi haittaa. Niitä kun tulee aina uusia, se on täysin varmaa! :)

Ottakaa kaikki siis ihan iisisti sillä seuraavaksi suunnataan Turun Logomoon Cosvisioniin ja sinnehän ovat kaikki tervetulleita :)

Kiitos siis mahtavasta Frostista! Erityisesti cosplay vänkäreille jotka auttoivat perjantaina ja lauantaina kisaan liittyvissä asioissa. Olo helpottuu kummasti kun asiat menevät sujuvasti ^^

Signing out
-Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti