maanantai 11. marraskuuta 2013

Hyvä peruukki, parempi mieli

Heips taas! Päätin tehdä tällaisen lyhyen ja ytimekkään postauksen Alisa Bosconovitchin peruukista jota päätin parannella uuden puvun johdosta. Ec- karsintojen jälkeen huomasin kuvista että perskele peruukki ei nyt pysy yhtään ryhdissä tai näytä siltä miltä pitäisi. Pikaisesti tuli mieleen 4 enemmän tai vähemmän silmään osuvaa virhettä; kiharan suunta/pituus, koristeiden korkeus, otsatukka ja pituus kokonaisuudessaan. Kiharan olin itse tehnyt vaikka peruukki oli muuten valmis sen saatuani (koristeita lukuunottamatta) mutta hätiköidessä siitä ei tullut ihan sellaista kuin pitäisi.

Aloitin siis ensin suoristamalla kiharat osat. Hella päälle, kattila täyteen vettä joka lämmitetään 80 asteiseksi ja kaadetaan suoristettavaan kohtaan jonka jälkeen annetaan peruukin kuivua. Tämän jälkeen sama uudestaan paitsi tällä kertaa peruukin päälle vettä kaadettaessa se näytti tältä


Siinä vaiheessa kun on kuitu kuuma, on niiden oltava siinä asennossa mihin haluaa siis niiden jäävän. Papiljotteja kannattaa olla monta jos kiharoista haluaa mahdollisimman voimakkaita. Ainoa ongelma uutta kiharaa tehdessä oli alempien kerrosten pituus. Päällimmäiset olivat pitkiä, minkä vuoksi ne alemmat lyhyet törröttivät mihin ikinä halusivatkaan. Loppujen lopuksi leikkasin raa'alla kädellä lyhyet kerrokset pois pitkien alta kuten ylemmässä kuvassa näkyy. Lyhyemmät kuidut pitkien vierestä pistin papiljotteihin osaksi kiharaa.Sitten, pieni mutta omaan silmään hyvin osuva virhe.... Oikean silmän vieressä oleva lehti oli liian alhaalla. Olin tosiaan mennyt kuumaliimaamaan koristeet peruukkiin joten ainut tapa oli leikata kuidut koristeiden juurista poikki, siirtää niitä hieman ylös ja taas liimata paikoilleen.

Sitten viimeisenä ongelmana oli otsatukka, Miettisin jonkin aikaa että miten saisin ilman kauheita tököttejä pysymään sen kuniisti tuolla tavalla sivulla. No, tämä vaihtoehto syntyi vahingossa kun oli tehty uusi kihara. Osittain otsis on kiharassa, osittain vedetty peruukki verkon alle. Hyvin pysyy :D 


hyvä peruukki, parempi mieli :D

Pituudesta vielä muutama sentti sieltä tuolta pois ja vóila! Pieniä fiksauksia, mutta kuten kuvastakin näkee, ero on huomattava.
Tässä tuli mieleen eräs huisin hauska hieno Pokemon cossi jonka voisi väsätä... siitä kuitenkin lisää myöhemmin...

Signing out
-Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti