tiistai 26. helmikuuta 2013

Tässä tulee hirmuinen söpöpikkareitavilautteleva- koulutyttöiskuporalla

Tosiaan Frostbiten shoottivalinta oli alunperin Teen Titans sarjan Raven mutta epic peruukki failin ansiosta päätin olla pukematta cossia ollenkaan. High school of the dead'in Takagi Sayana olin molemmat päivät ja siitä oli myös shootti. Valitettavasti kuvaajalle oli ilmeisesti mennyt tieto muutoksesta aika viime hetkellä joten hänellä ei ollut aikaa tutustua hahmoon sen tarkemmin. Tämä myös näkyi kun otettiin kuvia mutta en silti väitä ettäkö niistä huonoja tuli. Olen erittäin tyytyväinen suurimpaan osaan niistä, ja tässä siis joitakin suosikkejani: 


Tuo pora oli viime hetken hanke. Ajattelin että kun shoottiin menee niin olisi se kiva olla jokin proppi tai muuta että käsille löytyy paikka. Ja onhan se hauska että myös hahmolle kuuluva proppi on olemassa. Oikeastihan tuohon kahvan eteen kuuluisi vielä se akkumötikkä mutta aika loppui tosiaan kesken :/ 

Ideana oli että taustalla ei näkyisi lainkaan ihmisiä. Jokin tyhjä paikka siis, koska zombeja ei kerran ollut tarjolla.  Aluksi tuntui hieman hakuammunnalta mutta sitten kuvaaja muisti myyntipöytäsalin bäkkärin. Ajattelin sinne päästyäni että prkl tähän on just sopiva ja siinä omasta mielestäni parhaat kuvat tulikin sitten otettua. vanhat kivirappuset, ruosteiset listat ja huolittelematon tiiliseinä olivat juuri sopivat. Kuvien valotusta muokkasin mieleiseksi. Tummemmat ja kylmemmät sävyt kun sopivat teemaan paremmin :) (ilmeistäni sen verran, että nyt huomaan itsekkin että on saatava naamavärkkiin jotain eloa....)

Tähän mennessä Saya on varmaankin yksinkertaisin cossini. Ei tarvinnut pahemmin miettiä että joku osa tai yksityiskohta tippuisi pois, ihan perus hepeneet tuntu olevan päällä. Söpö olo oli kyllä välillä.... Laseja en käyttänyt koska vaikka sellaiset omistan ne olivat aivan vääränlaiset ja muutenkaan en moisista oikein yleisesti pidä. Saya onneksi sattuu olemaan niitä harvoja hahmoja jotka käyttävät anime-maailmassa piilareita :D

Tällaista siis tällä kertaa. Nyt on edessä suuret suunnitelmat joista en tähän aikaa yöstä jaksa päivitellä kuin sen verran, että sormi suussa niitä ruvetaan toteuttamaan.

Signing out - Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti