sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Conitusta edessä! (ja aina ei voi voittaa)

Frostbite lähestyy hurjaa vauhtia ja odotan sitä innokkaampana kuin mitään muuta conia olen aikaisemmin odottanut! Aiemmissa coneissa cosplay kilpailut on vienyt suurimman osan omasta keskittymiskyvystä joten tällä kertaa keskitytään siis itse coniin ja sen ohjelmatarjontaan, ostellaan myyntipöydät tyhjiksi, kuvataan cosseja cosseja cosseja, tavataan vanhoja tuttuja ja pidetään hauskaa!

Desucon Frostbitessä on ns Hall cosplay kilpailu mikä tarkoittaa siis sitä, että cosplay on omalta osaltani tois-sijainen juttu conissa (Ravenin photoshoottia huomioon ottamatta). Nyt ei saa käsittää väärin, cossaaminenhan on ihan lempipuuhaani, mutta päätin tällä kertaa keskittyä hieman muuhunkin sekä levittää keskeneräiset nurkassa olevat siipeni ja osallistua AMV kisaan.

Olen tosiaan viimeeksi moiseen osallistunut vuoden 2007 Animeconissa (tai 2008 en muista) joten aikaa on kulunut sellainen viitisen vuotta kun viimeeksi videoita väsäilin vakavissani. Sony vegas 11.0 ohjelman hankkisin muutamia kuukausia sitten ja yllättävän hyvin muistin miten ohjelmaa käytetään. No siis ohjelmahan on helppo käyttää, perus asiat kun on kondiksessa niin siitä on hyvä lähteä eteenpäin :D. Vielä enemmän innostuin tekemään videoita kun huomasin että Frostissa on AMV kisa joten ne muutamat keskeneräiset videot mitkä oli tiedostojen uumenissa ennen joulua joutui hieman isomman syynin alle.
                               


Kaikesta tästä ahkeroinnista huolimatta ainutkaan tekemistäni videoista ei päässyt jatkoon joten uskallan sanoa, että taso taitaa olla vähän erilaista kuin Traconissa. Odotuksen ovat ainakin korkealla jatkoon päässeiden videoiden suhteen.
Kuten aiemmin mainitsin varasin siis itselleni shootti ajan Raven cossille joten jotain hyvin mieleenpainuvaa tulee conissa ainakin itselleni olemaan.  AMV kisoihin aion tykittää lisää videoita jatkossa ja toivottavasti joskus ovat niin hyviä että pääsevät edes finaaliin asti. Finaaleihin päässeille suuret onnittelut ja tsemppiä! Innolla odotan  tämän vuoden kisatarjontaa! :D

Signing out- Hellu

1 kommentti: