torstai 17. tammikuuta 2013

Saya Tagakin töppöset.

Mikä olisikaan parempi tapa viettää vapaapäivä kuin maalata kenkiä!
Ostin eilen kirpputorilta 3 eurolla kuluneet nahka converset jotka omasta mielestäni käy Sayan kengiksi sellaisinaan, tosin ei värin suhteen. En ole näillä näkymin osallistumassa kyseisenä hahmona mihinkään kisaan joten olen heittäytynyt hieman laiskaksi ja päättänyt stressin vuoksi säästää hermojani olematta liian pikkutarkka kenkien suhteen, sillä ne näyttävät melkein jokaisesta googlesta löytämässäni kuvassa erilaiselta. 
huomasin että tuo ylä oikeassa nurkassa oleva kupponen näyttää tuhkikselta....Kyseessä on mustaa kuumaliimaa...
Super söpön väristä pandurohoppyn hobby lack akryylimaalia. Viime aikoina oon ostanut aivan järkyttävän kasan näitä Länsikeskuksen Kodin ykkösen kanssa samassa rakennuksessa olevasta Sinooperista. Siellä on kaikki -50% koska Kodin ykkönen muuttaa Raisioon joten myös Sinooperi siitä poistuu.

maalamaton ja maalattu kenkäEn ole converse fani (suoraan sanottuna en voi sietää niitä) mutta jotenkin tässä tapauksessa koska kerrankin converseja käytän niin käytetään sitten niin että näkyy. Suttasin siis mustalla akryylimaalilla kohokuvioisen merkin päälle, annoin kuivua ja asetooniin dipatulla pumpulipuikolla poistin maalit painamatta, jotta kohokuvioon uponneet maalit säilyvät.


Kenkien pesusta huolimatta kaikki tahrat eivät kengistä lähteneet ja kärjet olivat rumasti kuluneet kuten kuvassa näkyy. Päädyinkin maalaamaan valkoisten osien päälle valkoisella akryylimaalilla jälleen kerran eihän tässä muita maaleja paljon käytetäkkään... ja heti näytti paremmalta!


Ja valmiit kengät tässä, Converseiksi ovat yllättävän mukavat. Paksu pohja ja nahka pitävät omatkin linttaan astuvat jalkani paikoillaan. Voisi jopa ostaa kunnolliset tällaiset ensi kesäksi! :D

Tässä tämä tältä erää. Vaikka I'm ready to go right now  niin on Frostbiteen aikaa vielä hieman alle kuukausi. Sillä välin uppoudun muutaman tuhannen sulan maailmaan ja aloitan tekemään Dark Mousy cosplayn siipiä.

Signing out - Hellu

4 kommenttia:

 1. oii miten superübersulosettt . 3 . en tykkää yleensä pinkistä, mutta noi on kyllä ihan mahtavat <3
  yleensä oon ite saanu poistettua nuo liat ja kulumat pohjista kynsilakanpoistoaineella tai muulla jytytärpätillä, kannattaa kokeilla : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lika kyllä lähti kaikilla ihme tököteillä mutta kulumat ei :/ päällemaalaus toimi tässä tapauksessa parhaiten :)

   Poista
 2. Haa, annoit mulle mahtavan vinkin! (Ja säästät kamalalta etsimiseltä... :DD)
  Mutta mutta... Haastoin sut mun blogissa~ ^^'

  http://youarebrokenheart.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  F-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastaan tosiaan tohon haasteeseen frostin jälkeen :D ja kenkien maalaaminen on tosi aikaa ja vaivaa säästävää puuha ja toi hobby lack on siitä hyvää että se ei lähde murenemaan kun se taittuu :)

   Poista