sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Raven WIP ja paljastavat cosplayt; count me in!

Oukkei elikkäs Raven on peruukkia ja kenkiä lukuun ottamatta valmis. Hieman yllätyin kun laitoin cosplay.com sivulle yhden ainokaisen kuvan kyseisestä puvusta, joka ei ole vielä siis edes valmis. Kyseinen kuva keräsi 200 katselukertaa ekan 24 tunnin aikana joka on paljon verrattuna Lulu cossiini joka on ollut sivustolla lähes vuoden ja kuvien katselut on siinä 130 ja 160 välillä.... ja missäköhän mahtaisi olla syy?....
Keskenkeräinen Raven
Lulu
Näitähän näkee siis paljon. Uskomattoman yksinkertaisia pukuja jotka keräävät katselukertoja seksikkyytensä ja niiden kantajiensa kauniiden kasvojen avulla. En väitä että nämä olisivat huonoja juttuja, onhan ne omalla tavallaan puvulle edukseen. Varsinkin jos kyseessä on uhkea muodokas naishahmo toisin kuin Raven niin onhan se hyvä että cossi on samaa luokkaa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun suosio kasvaa ainoastaan puvun seksikkyyden vuoksi, eikä siksi että sen kantajan pukujen teko taidot ovat hyvät alkaa meikäläinen huolestua. Sad to say näin on käynyt Ravenin kanssa. 

Hahmohan on peräisin sarjasta joka on tarkoitettu 13 vuotiaille ja siitä ylöspäin (Alkuperäinen versio on DC comic'sin hahmo joten se onkin sitten eri luokkaa). Tosin tässä versiossa on omasta mielestäni  melko päivän selvää, että hahmoa ei ole tarkoitettu seksikkääksi, mutta paljaat jalat tuntuvat muuttavat tuon asian totaalisesti, varsinkin tosi elämässä. Mutta sitten taas, onko kaikki paljastava cosplay tarkoitettu olevan seksikästä? I guess not...
Ravenin tapauksessa en tehnyt pukua ollakseni seksikäs tai paljastaakseni mahtavia tönkköjä jalkojani. Tein puvun, koska siitä on ensimmäinen versio lojunut kaapissani jo lähes 8 vuotta, joten pieni päivitys oli tarpeen. 12 vuotiaana tein kyseisen cossin koska halusin olla Halloweenina lempi piirroshahmoni. Kukapa tuon ikäinen muksu ei. Uuden version tein samasta syystä. Kyseisestä puvusta se kaikki alkoi, jtoen se tulee aina olemaan minulle tärkeä.

Tästä asiasta ei sen enempää, kuin että liityn paljastavien pukujen kerhoon enemmän tai vähemmän seksikkäänä Desucon Frostbitessa. (mainittakoon että yllä oleva kuva ei ole asuvalintani ja tuskin tulee koskaan olemaankaan. En vain pystyisi....Tunnen erään joka on tästä hahmosta tehnyt cossin ja voin vain sanoa että järjettömät propsit hänelle siitä!)

P.S: Viimeiset 2 lomapäivää on kulunut tämän parissa...CNya!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti