lauantai 15. syyskuuta 2012

Tracon 2012 - What next?? (Finnish)

I'll be writing this one in Finnish so sorry for all the English readers

Tracon 2012 oli ja meni ja hauskaa oli koska olin pitkästä aikaa kaverin/kavereiden kanssa conissa. Yösija saatiin mukavasti kaverin luota Tampereelta ja sain Häiriö nimisestä hylje pehmosta päähäni yön aikana muutaman kerran joten nukkuminen jäi vähän vähäiseksi...

Mutta siis Lauantaina ei minun osaltani ollut mitään sen ihmeempiä. Darkina heilusin siellä ja muutama kuva myös minusta napsastiin :D Iltabileisiin menin koska kaverini halusi ja mitä ihmettä mä osaan jotenkuten jopa tanssia! Sanon noin, koska en ole koskaan eläessäni ollut bileissä. Sanoinpahan sen perkele ja en myöskään sitä asiaa häpeä. Tracon 2012 iltabileet olivat ensimmäiset bileet ikinä missä oon ollut!
Syy tähän voisi olla, että en juo joten ei minua mihinkään oo koskaan sitten oikein kutsutukkaan. Suoraan sanottuna ärsyttää että ihmiset eivät osaa sekoilla selvinpäin. Alkoholi on omasta mielestäni pelkkä tekosyy tehdä tyhmiä virheitä joita katuu myöhemmin. Kukaan muu ei niitä virheitä kumminkaan tee kuin sinä itse! (tämähän on siis minun mielipide...)

Ja hienosti haarauduttiin aiheesta mutta jatketaan sunnuntaihin! :D Cossasin siis Vocaloidien Megurine Lukaa ja osallistuin myös esityskilpailuun. Eihän siitä taaskaan mitään voitettu mutta hyvä fiilis jäi muuten joten hälläväliä ei saa liian vakavasti mokomaa ottaa. Sain puvusta ja esityksestä paljon kehuja joten se on jo voitto mulle. Yllätyin jopa siitä miten yleisö reagoi kun aloin siellä lavalla tanssahtelemaan :D


©Emilia Lahtinen
©Emilia Lahtinen
Mahtava kaverini panda kigussani :D

Fuukalle  kiitos tästä kuvasta! 

Ja Unitalle kiitokset videosta :D

Itse olen cossiini erittäin tyytyväinen. Ottaen huomioon tuossa tanssissa että oli 10 sentin korot alla + järjetön jännistys fiilis x kipeät reidet iltabileistä hyppelehdinnästä niin ihmittelen jo sitä miten pysyin pystyssä!  (hullua sanoa noin koska toiseksi sijoittuneessa ryhmässä eräs käveli zori geta sandaaleilla) Tuomareilta sain myös pari hyvää vinkkiä puvun parantamiseen joten tulen joskus Lukaa cossaaman jatkossakin. (Rakastan muuten miten tuo juontaja sanoo nikkini XD  )

Tulevaisuudesta sen verran että pysyttelen Dark cossissani vielä jonkin aikaa. Siivet ovat siihen edelleen tekemättä joten ne olis sitten tekolistalla seuraavaksi. Myös takkia joudun jonkin verran muokkaamaan ja peruukkia myös jotta lopputulos ois sellanen ku haluan.

P.S Lauantain Pukukilpailusta löytyy minulta jokaisesta kisaajasta vähintään yksi kuva joten niitä voi kysellä blogger profiilistani sähköpostin kautta :)

Kiitos mahtavasta conista! CNya~

1 kommentti:

  1. Hei! Tosi hienoa nähdä suomalaisiakin tekemässä dance covereita! Lisää lisää! Pakko näin lisäksi törkeästi mainostaa meidän facebook ryhmää. http://www.facebook.com/groups/dancecoversfin/
    Jos vain kiinnostaa niin olisi kunnia saada sinutkin jäseneeksi!

    VastaaPoista